Esiladaaja

Lataa

Henkilöstöpalvelut yrityksille

Me OivaHoivassa tarjoamme erityisesti hoiva-alan henkilöstön saatavuutta turvaavia palveluja, kuten henkilöstövuokrausta, ja rekrytointipalvelua.

Kun haluat pienentää henkilövalintoihin liittyvää riskiä, voit hankkia joustoa vaihteleviin henkilöstötarpeisiin tai voit antaa rekrytointiprosessin kokonaisuudessaan meidän hoidettavaksemme henkilöstövuokrauspalvelun avulla. Onko vaikea löytää riittävästi aikaa koko hakuprosessin läpikäymiseen? Ei huolta! Me autamme löytämään nopeasti ja luotettavasti oikean työntekijän juuri teidän organisaationne tarpeisiin. Panostamme jatkuvasti toimintamme kehittämiseen ja haluamme työntekijöidemme viihtyvän niin meillä kuin asiakasyrityksissämme.

image

Miksi juuri me?

Vallankumouksellinen OivaÄppi

Tarjoamme myös asiakkaillemme oman ympäristön, jossa voit helposti itse syöttämään tiedot tuoreimmista kohteista missä vain ja milloin vain. Voit myös rakentaa oman profiilin organisaatiollesi työntekijöiden näkyville. Sovelluksella voit löytää juuri sinulle sopivan työntekijän.

Keskity ydintoimintaan

Meidän avullamme voit keskittyä organisaationne tärkeimpiin liiketoiminnallisiin toimintoihin ja näin myös pienentää henkilöstökuluja.

Miten Se Toimii

Aloituskeskustelu

Etsimme aktiiviesti uusia yhteistyökumppaneita. Voit ottaa myös meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla.

Työn jylkaisu

Jo aloituspalaverin aikana annamme sinulle meidän OivaÄppi ympäristöön tunnukset, joilla voit julkaista haluamasi kohteet. Voimme myös vaihtoehtoisesti tehdä julkaisun puolestanne.

Työntekijän löytäminen

Löydä juuri sinun organisaatiosi ja kohteeseen sopiva työntekijä. Oivappi helppokäyttöisyyden ja informatiivisuuden ansioista löydät sopivimman tekijän.

Henkilöstövuokraus helpottaa resurssointia ja rekrytointia

”Onnistuneen rekrytoinnin takeena on vahvan toimialatuntemuksen sekä ajankohtaisen työmarkkinatiedon lisäksi myös syvä ymmärrys yrityksen (tilaajan) työkulttuurista, työyhteisön dynamiikasta sekä yleisisistä toimintatavoista. Sopivin henkilö tehtävään ei välttämättä ole aina se, jolla on eniten kompetenssiosaamista, vaan mahdollisesti se, jonka arvot parhaiten kohtaavat yrityksen arvojen kanssa, ja jonka työskentelytavat istuvat olemassa olevaan työkulttuuriin. Tämän vuoksi meille on aina tärkeää ymmärtää asiakkaitamme ja heidän toimintaa pintaa syvemmältä. Me näemme asiakassuhteemme aitoina kumppanuuksina, joiden tavoitteena on auttaa asiakkaitamme kehittymään ja kasvamaan oikeanlaisen henkilöstön avulla.”

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Jätä soittopyyntö